Leadership Experience

Het Leadership Experience lidmaatschap is ontwikkeld voor gedreven leiders met teams van 10 tot 50 medewerkers.

Succesvolle ondernemers weten exact waar ze naar op weg zijn. Ze nemen de stappen die noodzakelijk zijn om daar te komen, elke dag opnieuw. Leiders die op een missie zijn, weten dat het altijd beter kan – dat het beter moet. Het volgende level wacht.

Download de brochure

"As we look ahead into the next century, leaders will be those who empower others."
- Bill Gates

Succesvolle ondernemers staan daar waar ze altijd wilden staan: aan de top van hun eigen creatie, vrij om hun leven te leiden zoals zij dat willen. Tegelijk weten ze: er is altijd meer te bereiken. Wanneer je serieus op een missie bent, is stilstaan geen optie.

“Once you stop learning, you start dying.”

– Albert Einstein

Transformatie
Een leider is iemand die een groep mensen van punt A naar B beweegt. Communicatie is hierbij essentieel. Zakelijke leiders onderhouden een andere standaard van leven dan hun omgeving en een ander level van gedrevenheid. Ze ervaren regelmatig uitdagingen in het communiceren met mensen die niet op hun niveau denken en handelen.

Het Leadership Experience lidmaatschap biedt ondernemers de mogelijkheid om dit proces te veranderen. Om hun relatie met medewerkers, familieleden en andere mensen in hun omgeving radicaal te transformeren.

Een lichter en beter leven
Wanneer ondernemers in staat zijn op de juiste manier te communiceren met de mensen om hen heen, zijn nu nog ondenkbare resultaten een logisch gevolg. Een lichter en beter leven is een logisch gevolg.

 

 

01. Mandy van der Put - Omgaan met mensen 00:01:20
02. Johan van der Put - Je woord eer aan doen 00:02:16
03. Kristof Cuppens - Verborgen agenda 00:01:27
04. Mandy van der Put - Discipline 00:01:30
05. Johan van der Put - Meer Beter Anders 00:01:35
06. Peter van Uhm - Bijdragen aan de maatschappij 00:04:15
07. Marianne Zwagerman - Gecreëerde regels 00:01:34
"A manager motivates. A leader inspires."
- Peter van Uhm