#RealStories

'Als je komt om je chakra's te reinigen, moet je niet bij mij zijn'

18 september 2017


Joyce zette Ashtanga yoga in Nederland op de kaart, op een manier die voorheen niet bestond. Maar wie moet je zijn om een serieuze business op te bouwen in een wereld waar 99% van de mensen geld verafschuwt? Bekijk de minidocu.

Joyce had een goede baan, een goed salaris en ondanks dat ze geen leidinggevende functie had kreeg ze wereldwijd alles voor elkaar. Mensen luisterden graag naar haar, ze is altijd een persoon met leiderschapskwaliteiten geweest. Wanneer ze voor een project op het werk in aanraking kwam met yoga, ontvlamde er iets van binnen. Kort daarna kreeg ze een burn-out en besloot ze naar India te gaan. Eenmaal terug in Nederland is Joyce yoga lesjes gaan geven. Komend vanuit de zakenwereld was haar relatie tot geld anders dan die van de meeste yoga teachers en heeft zij ook besloten om tegen de stroming in te gaan. In een wereld waar geld wordt gezien als het grootste kwaad, zag Joyce kansen.

Door 100% achter haar werk te staan en ten volste het voorbeeld zelf te leven is haar bijnaam een begrip geworden, Yoga Rebel. Ze creëerde transformatie trajecten voor prijzen die in de yoga wereld ongekend zijn. Dit zorgde voor een positief luisteren bij een aantal krachtige vrouwen in de omgeving.

Nu, slechts 1 jaar na de start van The Yoga Rebelation, is het tijd om door te groeien naar een grotere, luxere locatie. De eerste franchise vestiging is in zicht. Er valt zoveel te leren van deze vrouw die in 1 jaar tijd niet simpelweg een bedrijf, maar een echt merk heeft opgebouwd.


tekst: Jeremy van Bedijk
beeld: Jeremy van Bedijk & Dennis de Pijper 

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer er nieuwe afleveringen online komen?

Stay up to date


Laat hieronder je naam en e-mailadres achter om direct een bericht te ontvangen wanneer een nieuwe aflevering online staat.