Start met creëren

Het Business School lidmaatschap is ontwikkeld voor leidinggevende professionals en gedreven ondernemers aan het roer van een microbedrijf. We bieden ze de mogelijkheid af te rekenen met alles wat ze tegenhoudt in het leven. Om helder te krijgen wat werkt, wat niet werkt en effectief te handelen.

Start met het creëren van een krachtig bestaan waarmee je een positieve impact maakt op je eigen leven en dat van anderen.

Download de brochure

Straight-Line Business School

Resultaat is het gevolg van actie. Weten wat je zou moeten doen of het daadwerkelijk leven, brengen radicaal verschillende resultaten voort in het leven. Het is wat het verschil maakt tussen middelmatig resultaat en buitengewoon succes.

“What you do speaks so loudly that I cannot hear what you say.”

– Ralph Waldo Emerson

Meetbaar resultaat
Succesvolle ondernemers zijn niet tevreden met een ‘goed genoeg’ leven. Ze weigeren genoegen te nemen met minder dan ze kunnen zijn. Met deze mindset bouwen ze een krachtig leven voor zichzelf en anderen.

Om dit te realiseren en in stand te houden, is de zoveelste theoretische lezing of training overbodig. Bij de Business School ligt de focus op de praktijk. Op het creëren van een effectief leven en het neerzetten van meetbaar resultaat.

 

Het volgende level
Dit lidmaatschap is voor de succesvolle ondernemer die een plafond heeft bereikt, maar weet dat er meer te creëren valt. Het is voor de leider die klaar is voor het volgende level.

We stellen je in staat om zakelijke en persoonlijke doelen snel en effectief te bereiken. Om buiten de bekende kaders te treden en op een nieuw level te opereren. Want wie op een missie is, heeft geen tijd voor middelmatig resultaat.