Straight-Line Introductie

De Straight-Line Introductie is een inleiding in de wereld waar uitzonderlijk succes vanzelfsprekend is. Meer dan 78 procent van de deelnemers  geven aan direct meer resultaat te creëren dan ooit tevoren. Onderneem direct actie en word net als vele andere Straight-Line leiders radicaal succesvol in alle doelen die je stelt.

Voor wie is deze introductie?

Voor de ondernemer die een plafond heeft bereikt, maar weet dat er meer gecreëerd kan worden. De ondernemer die helder voor ogen heeft welke resultaten hij moet boeken, maar nog niet helder heeft hoe hij dit werkelijkheid maakt.

De Straight-Line Introductie is voor mensen die meer uit hun persoonlijke en zakelijke leven willen halen, die bereid zijn een commitment maken op hun eigen grootsheid. Als je merkt dat je doelen consequent bijstelt en concessies doet, terwijl je weet dat dit niet het leven is dat je zou kunnen leiden, is deze actieve kennismaking met Straight-Line Leadership voor jou.

Je wil meer uit het leven halen, simpelweg omdat terughouden voor jou geen optie is.

Wat houdt het programma in?

Resultaat is het gevolg van effectief actie ondernemen. Vanaf het eerste moment ligt de focus bij de Straight-Line Introductie op de praktijk, op direct aanpassingen maken in de manier waarop je opereert.

Jouw business begint en eindigt bij jou. We doen geen loze beloften. De Straight-Line Introductie stelt je in staat radicaal effectief te zijn, mits je bereid bent hierop een commitment te maken.

We bieden deelnemers een kickoffdag, coachingsvideo’s en vier weken persoonlijke begeleiding van een ervaren coach. Let wel: de Straight-Line Introductie draait enkel nog binnen het kalenderjaar 2018.

Inschrijven

Praktische informatie

START DATA NEDERLAND

  • Vrijdag 28 september 2018

INVESTERING

  1. Je absolute commitment
  2. Een volledige dag op locatie (kickoff)
  3. € 1.500,- (excl. btw)

DUUR

30 dagen

LOCATIE

Locatie kick-off:
Van der Valk Hotel Eindhoven
Aalsterweg 322
5644 RL Eindhoven

Coaching:
Online & telefonisch