Straight-Line Leadership

Straight-Line Leadership is het product van extreme toewijding en de dringende noodzakelijkheid om te doen wat gedaan moest worden. Met het boek ‘Straight-Line Leadership’ creëerde Dusan Djukich een tijdloos meesterwerk dat leiders de gelegenheid biedt om verantwoordelijkheid te nemen en hun spel te spelen op een heel nieuw level.

“I’m not a great writer. I just write great.”

– Dusan Djukich

Dusan Djukich had nooit de intentie een boek te schrijven.

Door het coachen van uitzonderlijk toegewijde ondernemers, CEO’s en hooggeplaatste officieren van het Amerikaanse leger, creëerde Dusan een geheel eigen, onconventionele coachingsstijl.

Dusans omgeving verzocht hem een decennium lang om een boek te schrijven. Hij ondernam de benodigde acties en schreef ‘Straight-Line Leadership: Tools for Living with Velocity and Power in Turbulent Times’.

De kracht van Dusans boodschap ligt in de simpliciteit: de meest effectieve manier om daar te komen waar je moet zijn, is in een rechte lijn.

Straight-Line Leadership stelde leiders over heel de wereld in staat om een echt verschil te maken. Het stelde ze in staat om los te komen van hun eigen gedachten en meetbaar resultaat te creëren. Het stelde ze in staat om zich toe te leggen op meer dan ‘een comfortabel leven’.

“Iedereen die geïnteresseerd is in het worden van een groots leider, moet dit boek lezen.”

Clate Mask, CEO van Infusionsoft en auteur van bestseller Conquer the Chaos

“Straight-up krachtig en straight-away bruikbaar.”

Dale Dauten, Houston Chronicle

“Geen loze theorie. Brutaal, direct en briljant.”

Kent H. Hillhouse, generaal in de US Army

Download de eerste
5 hoofdstukken