Straight-Line Training

Start direct met het creëren van meetbaar resultaat.
Neem vrijblijvend deel aan een Straight-Line Training. De enige noodzakelijke toezegging: kom opdagen met een ‘open mind’ en een onverzettelijke drang om je leven te transformeren.

 

Je hebt genoeg informatie

Iets weten of iets leven brengt radicaal verschillende resultaten voort in het leven. Het is wat buitengewoon succesvolle ondernemers onderscheidt van de rest.

Straight-Line Trainingen stellen je in staat uit je eigen gedachten te stappen en onmiddellijk een betere kwaliteit van leven te creëren. Verander wie je bent, niet wat je weet.

Succes is het resultaat van effectieve actie implementeren. Er zijn mensen die verwachten dat het volgende zelfhulpboek of seminar het laatste stukje van de puzzel aandraagt. Er is niets mis met deze aanpak. Maar als je een van de mensen bent die radicaal succesvol en effectief wil zijn in het leven, zal meer theorie je niet helpen.

De Straight-Line Trainingen voorzien ondernemers van een structuur waarmee ideeën zo effectief mogelijk de fysieke wereld ingebracht kunnen worden.

Aanwezig zijn

Om de effecten van Straight-Line Leadership te ervaren, is het noodzakelijk op te komen dagen met een ‘open mind’. Om een objectieve blik te onderhouden en nog essentiëler: om écht aanwezig te zijn.

Mensen die eropuit zijn om geëntertaind te worden, verspillen hun tijd. Ben respectvol tegenover je eigen tijd. Dit betekent dat je je telefoon uitzet, uit je eigen gedachten komt en brutaal eerlijk bent tegenover jezelf en de coach.

Wanneer je volledig mentaal aanwezig bent, ga je versteld staan van de mogelijkheden die je met de Straight-Line Leadership aanpak voor jezelf creëert.

 

Effecten

Wat zijn de directe effecten van een Straight-Line Training?

  • Je weet wie je moet zijn om radicaal effectief te worden.
  • Je bezit een fundamenteel effectieve structuur om targets te behalen.
  • Je hebt de mogelijkheid op te houden met tegen jezelf te liegen en je leven vanuit een brutaal eerlijk perspectief te zien.
  • Je bent in staat werknemers te leiden en ze op een manier te bekrachtigen die ervoor zorgt dat vertrekken het laatste is waar ze aan denken.
  • Je begrijpt dat je niet op zoek gaat naar klanten. Jij creëert ze. 

Investering

Wat is jouw investering?

  • Twee sessies van negentig minuten met een uitzonderlijk getrainde SLL-coach.
  • Je volledige mentale aanwezigheid.

Meld je aan

"Wat winnaars met elkaar gemeen hebben, is ontelbare uren aan training."
- Jeremy van Bedijk, creatief directeur